Exclusieve uitvaarten: afscheid nemen in stijl

Een speciale uitvaart. Net even anders. Soms kan het exclusief uitvoeren van één onderdeel de uitvaart al een bijzonder karakter geven. Zo kan stijlvol, maar toch op een eigen manier afscheid worden genomen. Team Bijzondere Uitvaarten ondersteunt bij de uitvoering van alle bijzondere wensen.

Afscheid nemen in stijl

Ons team verzorgt uitvaarten voor grote groepen gasten en met aandacht voor etiquette. Daarbij hebben wij oog voor iedereen. Niet alleen voor de nabestaanden, maar ook voor de gasten regelen wij alles tot in detail.

Afscheid nemen zoals is geleefd

Alles is bespreekbaar en mogelijk om die uitvaart te verzorgen die uitstraalt wie de overledene was. Dat kan met allure en toch ingetogen en stijlvol zijn. Want zoals iemand leefde, mag ook afscheid worden genomen. Als team staan we graag dag en nacht klaar om mee te denken, te adviseren en de zorg uit handen te nemen van de familie. 

Eren van de afkomst

Als team kunnen wij overal een afscheid verzorgen. Zo is het zelfs mogelijk om een plechtigheid met begrafenis op het eigen landgoed te laten plaatsvinden. En wanneer een bepaald symbool of het familiewapen een belangrijke rol speelt binnen de familie, laten we deze terug keren bij het afscheid nemen. Alles om te eren wie de overledene was. 

Wij hebben oog voor iedereen. Niet alleen voor de nabestaanden, maar ook voor de gasten regelen we alles tot in detail

Team Bijzondere Uitvaarten

Wilt u weten wat het Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Bleijerveld via 055-527 42 77 of het contactformulier.

Contact