Rijksoverheid: nauwe samenwerking met Ministeries

Uitvaarten in opdracht van de Rijksoverheid gaan gepaard met verschillende protocollen. Als Team Bijzondere Uitvaarten werken wij nauw samen met de meeste Ministeries op landelijk en internationaal niveau. Wij zijn bekend met de protocollen en met de interne logistiek om efficiënt te kunnen handelen. Dit maakt dat wij de uitvaart verzorgen en ook de afdeling binnen het ministerie kunnen adviseren en informeren.

Nabestaanden goed voorlichten

Denkt u bij deze uitvaarten aan het ceremonieel van de MH17 of aan een nationale herdenking, zoals de Vliegramp Tripoli. Vanwege onze expertise kunnen wij nabestaanden goed voorlichten en hen de zorgen rondom het regelen van de uitvaart uit handen nemen. Dit geeft de nabestaanden de tijd en ruimte om de juiste keuzes rondom de uitvaart te maken en zich te richten op de verwerking van hun verlies.

Bijzondere herdenkingsbijeenkomsten

Naast uitvaarten verzorgen wij ook regelmatig herdenkingsbijeenkomsten. Denk hierbij aan het herdenken van een overleden politicus. Vaak wordt er na het overlijden een speciaal moment georganiseerd waarbij betrokkenen en belangstellenden de laatste eer kunnen bewijzen. Hierbij is het van belang dat dit moment perfect wordt verzorgd.

Team Bijzondere Uitvaarten

Wilt u weten wat Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen op telefoonnummer 055 - 527 42 77 of via het contactformulier.

Contact