Staatsuitvaarten: aansluiten op protocol en persoonlijke wensen

Vanwege de jarenlange ervaring en de kennis van verschillende protocollen, verzorgt Team Bijzondere Uitvaarten ook Staatsuitvaarten. Wij hebben regelmatig overleg met andere deskundigen op het gebied van uitvaartprotocol en zijn het enige team ter wereld met zo veel kennis en ervaring op dit gebied. Doordat alles in eigen beheer is, kunnen wij maximaal vertrouwen borgen en zorgen voor de juiste dienstverlening.

In samenspraak met nabestaanden

Alle procedures en protocollen zijn vertrouwelijk. Omdat iemand een bepaalde positie heeft bekleed, hoort daar een bepaald afscheid bij. Wel staan uiteraard altijd de wensen van de nabestaanden centraal. En door de nabestaanden goed en volledig voor te lichten, kunnen zij de juiste keuzes maken.

Adequaat handelen

Ondanks de hectische situatie die ontstaat bij het verzorgen van een grote en complexe uitvaart, zorgen wij er als team voor dat de nabestaanden alle tijd en ruimte krijgen om op hun eigen manier afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Het kunnen bieden van deze rust creëren wij door onze nauwe samenwerking met verschillende overheidsinstellingen. Zo kunnen alle betrokken organisaties bij een overlijden adequaat en vlot handelen. Zelfs als een uitvaart in besloten kring plaatsvindt, kan de inzet van Team Bijzondere Uitvaarten van belang zijn. Ook dan gelden vaak bepaalde protocollen waarbij een goede voorlichting aan de nabestaanden essentieel is.

Team Bijzondere Uitvaarten

Wilt u weten wat Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen op telefoonnummer 055 - 527 42 77 of via het contactformulier.

Contact