Overheid: impact op directe nabestaanden en burgers

Het overlijden van een invloedrijk persoon op gemeentelijk niveau, gaat ook vaak gepaard met verdriet bij de burgers. Bij het afscheid houden wij rekening met de nabestaanden, maar ook met de behoeften van de plaatselijke inwoners op wie de ambtenaar veel indruk achter heeft gelaten. Van belang hierbij is discretie en betrouwbaarheid.

Als team werken wij bij een uitvaart binnen de overheid veel samen met de gemeente. In overleg met hen bespreken wij de behoeften die er bestaan bij de plaatselijke burgers.

Belangstelling van media

Bij het overlijden van een invloedrijk persoon bij de overheid, wordt vaak ook belangstelling getoond door de media. Met de nabestaanden bespreken wij welke details rondom de uitvaart bekend mogen worden gemaakt. Ook bespreken wij of ze tijdens de uitvaart in beeld willen komen van de media. Zo zorgen we ervoor dat de nabestaanden zich kunnen richten op het afscheid nemen van hun overleden dierbare.

Een grote uitvaart is niet alledaags

Gemeenten krijgen niet regelmatig te maken met een uitvaart met veel belangstelling. Wij bezitten alle kennis en ervaring om de gemeente hierbij te ondersteunen. Samen met hen bespreken wij hoe de uitvaart vorm te geven en wat er allemaal bij komt kijken.

Team Bijzondere Uitvaarten

Wilt u weten wat Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen op telefoonnummer 055 - 527 42 77 of via het contactformulier.

Contact