Uitvaarten internationale organisaties: eigen protocol

Internationale overheidsorganisaties, zoals ambassades, het International Criminal Court en Internationaal Gerechtshof kennen ieder een eigen protocol bij het overlijden van een ambassadeur of internationale rechter. Het hanteren en uitvoeren van dit protocol zorgt ervoor dat de aanwezigen zich welkom voelen en dat de uitvaart de uitstraling krijgt die past bij de functie van de overledene.

Verschillende culturen respecteren

Bij het uitvoeren van een ceremonie voor een internationale organisatie, is het belangrijk dat de verschillende culturen van de aanwezige gasten worden gerespecteerd. Zowel van de Nederlandse kant als van het land waar de overledene vandaan kwam. Hiervoor werkt Team Bijzondere Uitvaarten nauw samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Na de uitvaart verzorgen wij het ceremonieel om de overledene over te brengen naar Schiphol. Ook is het mogelijk dat wij als team de repatriëring verzorgen.

Terug naar het thuisland

In veel gevallen wordt de overledene teruggebracht naar het land van herkomst. Monuta heeft hiervoor een eigen repatriëringsafdeling. Als team verzorgen wij een goede en snelle reis terug naar het thuisland die overeenkomt met de functie van de overledene.

Team Bijzondere Uitvaarten

Wilt u weten wat Team Bijzondere Uitvaarten voor u kan betekenen? U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week contact met ons opnemen op telefoonnummer 055 - 527 42 77 of via het contactformulier.

Contact