Elise Strijker

Uitvaartverzorger

Bij Monuta ben ik begonnen in de laatste verzorging. Toen ik daarna uitvaartverzorger kon worden, wist ik dat ik dat wilde doen. Families bij staan in tijden van diep verdriet, hen steunen en ze door de organisatie van de uitvaart heen loodsen. Dat geeft mij heel veel voldoening. Een afscheid zoals past bij hun dierbare, geregeld in alle rust met de puntjes op de i. Dát is wat ik zo graag doe.

Bijzonder

Geen afscheid is hetzelfde en dat moet ook niet, want ieder mens is uniek. Ik moedig de nabestaanden dan ook aan hun gevoel te volgen, want er kan heel veel en ik draag graag ideeën aan. Wanneer de familie dan na de afscheidsplechtigheid vertelt hoe goed het voor hen was, wat een fijn gevoel ze hebben over de manier van afscheid nemen en dat het mooier was dan ze van tevoren hadden bedacht, dan weet ik waar ik het voor doe. Ieder afscheid, hoe groots en meeslepend of hoe klein, intiem of eenvoudig dan ook, vind ik bijzonder. Ik geef bij elke uitvaart dan ook het beste van mijzelf.

Volg altijd je gevoel.

Over mij

Ik ben geboren in Groningen en opgegroeid in Valthermond in een liefdevol gezin. Ik woon in Emmen  en dat is ook de regio waar ik mijn werk voornamelijk uitvoer. Mijn vrije tijd breng ik graag door met de mensen die mij dierbaar zijn. Ik vind het gezellig om uit eten te gaan, een terrasje te pakken of een avond op stap te gaan. Maar ook van lekker thuis op de bank een film kijken kan ik genieten. Belangrijk vind ik om je gevoel te volgen. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen.