Erik Guns

Praktijkopleider

Sinds 2010 werk ik in de uitvaartzorg. In 2015 ben ik praktijkopleider geworden. Ik verricht mijn werkzaamheden met name achter de schermen. Ik houd me dan ook zoveel mogelijk bezig met beleidswerkzaamheden. Uiteraard geef ik ook regelmatig trainingen en begeleid ik (nieuwe) uitvaartverzorgers met name in Noord-Nederland.

Bijzonder

Als secretaris van het team zorg ik ervoor dat mijn collega’s optimaal ondersteund worden in de uitvoering van hun deeltaken. Een draaiboek gaat als laatste door mijn handen. Ik word er als eerste op aangesproken als ergens niet in voorzien is, dus wil ik ook zeker weten of aan alle details gedacht is. Wat het bijzondere aan mijn taak is, is dat ik in de voorbereiding niets mag vergeten.

Bij een uitvaart gaat het om de details.

Over mij

Ik ben opgegroeid in Sappemeer. Omdat in de uitvaartzorg het hoofd soms overloopt, is het belangrijk te ontspannen. Hardlopen is mijn grootste passie. Fietsen komt op een goede tweede plaats. Verder vind ik mijn ontspanning altijd bij mijn directe collega’s Pieter-Jan en Sara, omdat we met name ook elkaar coachen.