Hans Scheel

Relatiemanager

Als Landelijk Relatiemanager leg ik de verbindingen tussen Monuta en landelijk opererende organisaties. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor Monuta Helpt, het goede doelenfonds van Monuta. Voor mijn carrière als uitvaartverzorger, werkte ik 18 jaar bij Albert Heijn. Van vakkenvuller tot vervangend supermarktmanager.

Dienstverlening

Dienstverlening is er door hen met de paplepel ingegoten en toen ik bij Monuta als uitvaartverzorger ging werken, leerde ik een extra dimensie toe te voegen aan deze dienstverlening. Als uitvaartverzorger kan ik op een hele speciale manier iets betekenen voor mensen in een moeilijke situatie. Ik doe er dan ook alles aan om de verwachtingen te overtreffen en de nabestaanden via mijn dienstverlening een handvat te geven om verder te gaan.

Geniet van het leven en zorg ervoor dat wanneer je erop terug kijkt je kan zeggen… Ik heb het geweldig gehad!

Bijzonder

Indrukwekkend vond ik het om mijn capaciteiten in te mogen zetten bij de vliegramp van MH17 in juli 2014. Maar welke uitvaart ik ook begeleid, ik probeer altijd vanuit de behoefte van de klant te kijken. En om net dat extra stapje te zetten. Ik vind het belangrijk om een bepaalde vrijheid te krijgen om het werk gedaan te krijgen. Om zo een bijdrage te kunnen leveren aan onze missie ‘een afscheid met een goed gevoel’. Want zo maken wij iedere uitvaart heel bijzonder.   

Als geboren en getogen Rotterdammer, woon ik alweer geruime tijd in Capelle aan den IJssel. Ik zie mijzelf als een goede amateur kok en mag dan ook graag in de keuken staan. Ook hou ik van spinning, van wandelen in de natuur en van het maken van verre reizen met de camper. Verder geniet ik van het goede leven. Met de mensen die mij dierbaar zijn.