Jeannette Huiskamp-van Zandwijk

Leidinggevend uitvaart coördinator en managementassistent TBU

Als leidinggevend uitvaart coördinator geef ik in het dagelijks leven leiding aan de gastdames in ons cluster Arnhem-Dieren en Zutphen. Ook verzorg ik voor dit cluster de facturatie en ondersteun ik met mijn team de uitvaartverzorgers waar nodig. Deze kennis en ervaring zet ik ook in binnen het Team Bijzondere Uitvaarten. Voor dit team ben ik namelijk werkzaam als managementassistent. Voor hen verzorg ik het eten en drinken, regel ik eventuele hotelovernachtingen en verricht ik alle nodige hand- en spandiensten. Als het Team Bijzondere Uitvaarten in actie komt, zorg ik ervoor dat het hen zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt om hun werk goed uit te kunnen voeren.

Bijzonder

Mijn meest bijzondere ervaring binnen het Team Bijzondere Uitvaarten is toch wel de MH-17 aankomsten op het vliegveld in Eindhoven. Ook de erewachten begeleiden bij de uitvaart van Eberhart van der Laan was een bijzonder hoogtepunt. Deze impactvolle gebeurtenissen laten mij steeds weer beseffen hoe belangrijk het is om te genieten van het leven. Wij verzorgen bijzondere uitvaarten, maar laten we vooral niet vergeten dat we ons eigen leven ook bijzonder moeten maken.

Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd

Over mij

Op 7 augustus 1967 ben ik geboren in de Zuidelijke IJsselmeerpolders, nu beter bekend als Swifterbant. Opgegroeid ben ik in Amsterdam West, maar inmiddels woon ik al 30 jaar in Epe, samen met mijn grote liefde Jan-Pieter. We hebben een dochter, Amber, en een zoon, Thomas. Ook genieten we van Sep, onze hond. In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn man en hond, maar ik vind het ook heerlijk om te lezen en om te zingen bij mijn barbershopkoor Swinging Woodnotes.