Margot Hoeberichts

Sr. Marketeer & Teamleider Marketing Uitvaartgroep

In de functie die ik vervul houd ik mij bezig met twee hoofdtaken: ervoor zorgen dat de uitvaartverzorgers van Monuta in het land een voorkeurspositie hebben, zodat zij worden gebeld bij een (aankomend) overlijden, maar ik zorg er ook voor dat wij als team van marketeers als dagelijks aanspreekpunt voor alle uitvaartverzorgers goed ons werk kunnen doen. Beide taken vervul ik onder andere door het ontwikkelen van lokale marketingmiddelen, maar ook door het inzetten van landelijke campagnes die bijdragen aan onze doelstellingen. Daarnaast coach ik mijn team, ben ik Vicevoorzitter van de Ondernemingsraad én zit ik als lid in het Team Bijzondere Uitvaarten.

Voor het Team Bijzondere Uitvaarten word ik ingeroepen wanneer er grote en complexe uitvaarten zijn en een communicatiespecialist moet worden aangehaakt voor het geven van advies. Daarnaast verzorg ik verschillende marketingmiddelen voor het team. Denk bijvoorbeeld aan standmaterialen voor op de Veteranendag op het Malieveld in Den Haag.

Bijzonder

Ik vind het werk van de uitvaartverzorgers heel bijzonder. Of het nu om een kleine uitvaart met drie nabestaanden gaat of om een grote staatsuitvaart waar het TBU bij is betrokken… Monuta maakt altijd weer een afscheid met een goed gevoel mogelijk voor iedereen. Ik vind het elke dag weer bijzonder om daar aan mee te mogen werken.

Leef en laat leven. 

Over mij

Ik ben geboren in 1984 in Rotterdam. Na de scheiding van mijn ouders verhuisde ik met mijn moeder en broer naar Enschede, waar ik tot mijn 17e heb gewoond. Daarna ben ik gaan rondzwerven en kwam ik uiteindelijk via Engeland en Hardenberg in Apeldoorn terecht. In mijn vrije tijd ben ik op en top paardenvrouw; ik train mijn eigen paard ongeveer vijf tot zes keer per week én ben daarnaast nog jurylid en trainer. Op vrijdagavond doe ik het liefst helemaal niks en kijk dan graag met een glaasje wijn naar een Amerikaanse politieserie.