Remi Korfage

Uitvaartverzorger

Het omgaan met mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Dat is mijn kracht. In mijn werk vind ik het belangrijk dat ieder mens als uniek wordt gezien. We verdienen allemaal een waardig afscheid. Een afscheid waar, mits dat kan, de overledene in wordt herkend. Ik sta dan ook voor de familie klaar, op alle vlakken. Ik zorg ervoor dat het afscheid waardig is en precies is zoals de nabestaanden voor ogen hebben.

Bijzonder

De uitvaart die ik mocht verzorgen van de zus van een bekend artiest vond ik bijzonder om te doen. De zus werkte bij de politie, waardoor de uitvaart extra bijzonder werd. Zo moesten we rekening houden met fans en media vanwege de artiest en organiseerden we voor de overleden zus een uitvaart met gedeeltelijke korpseer.

Geniet van het leven, wees goed voor je naasten en help elkaar.

Over mij

Ik ben geboren op 25 april 1979 en woon in Den Haag. In mijn vrije tijd ben ik voetbal trainer/coach van jongens onder de 9. Ook hou ik van een kaartje leggen met vrienden of om gezellig met ze naar de kroeg te gaan waar we diepgaande gesprekken over voetbal voeren.