Sara Jobse

Praktijkopleider

Als lid van het Team Bijzondere Uitvaarten werk ik mee aan (de voorbereiding van) afscheidsbijeenkomsten of ceremonies die bijzonder zijn qua grootte, logistieke complexiteit of door media-aandacht vanwege de achtergrond van de overledene. Met mijn communicatieve vaardigheden draag ik bij aan optimale afstemming tussen partijen. Daarnaast adviseer ik over inhoudelijke invulling van een afscheid, redigeer speeches, corrigeer teksten en schrijf desgewenst benodigde teksten.

Sinds 2015 werk ik als praktijkopleider bij Monuta. Als praktijkopleider draag ik bij aan (beleid voor) de ontwikkeling van uitvaartverzorgers, verzorg ik groepstrainingen en coach ik uitvaartverzorgers individueel. Aandacht voor en ontwikkeling van uitvaartverzorgers zorgt ervoor dat uitvaartverzorgers nabestaanden een persoonlijk en professioneel advies op maat kunnen geven.

Over mij
Naast mijn werk als praktijkopleider en lid van het Team Bijzondere Uitvaarten, zet ik mijn talenten in voor vrijwilligerswerk waarbij communicatie en taal een rol speelt. Zo fungeer ik als dagvoorzitter, train ik vrijwilligers in gesprekstechnieken, en spreek ik luisterboeken in voor blinden en slechtzienden.